İSTANBUL / ESENLER - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

02125681921
Fatih Mah. Hamidiye Cad. 242.Sok. No17 Esenler / İSTANBUL
Vizyon
Hizmet standartları, kalite anlayışı ve sunduğu eğitim imkanlarıyla bulunduğu bölgede lider okul olmak…
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA *İSTANBUL´UN FETHİ KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇE 2.LİĞİ VE İLÇE 3.LÜĞÜ *10 KASIM ATATÜRK KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇE 2.LİĞİ *GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMALARINDA; 2011 SEK SEK TAKIMIMIZ İLÇE 1.LİĞİ, 2010 SEK SEK TAKIMIMIZ İLÇE 1.LİĞİ, 2009 YAKAN TOP TAKIMIMIZ İLÇE 2.LİĞİ, 2008 SEK SEK TAKIMIMIZ İLÇE 2.LİĞİ, 2008 MENDİL KAPMACA TAKIMIMIZ İLÇE 3.LÜĞÜ KAZANMIŞTIR. * BİR ERKEK ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE WUSHU FEDERASYONU MİNİKLER TÜRKİYE 2.LİĞİ * BİR KIZ ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE WUSHU FEDERASYONU MİNİKLER İSTANBUL 2.LİĞİ KAZANMIŞTIR.
Sabah 08:00-12:50 Öğlen 13:20-18:10
Doğalgaz Kaloriferi
Ulaşım
ESENLER TOPKAPI MİNİBÜSLERİ TABYA DURAĞINDADIR. (100 metre) ESENLER ÜÇYÜZLÜ İETT DURAKLARINA YAKINDIR. (400 metre) ESENLER ÜÇYÜZLÜ METROSU (700METRE) VE BAĞCILAR MEYDAN METROSUNA (1600 METRE), BAĞCILAR TRAMVAYINA (1300 METRE) YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZDA SADECE ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ İÇİN TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri Esenler İlçesiyle Bağcılar İlçesi sınırında. ESENLER BAĞCILAR ve GÜNGÖREN İLÇELERİNE YAKINDIR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ESENLER İLÇE MERKEZİ İLE BAĞCILAR İLÇE MERKEZİNE EŞİT UZAKLIKTADIR. ESENLER BAĞCILAR ve GÜNGÖREN İLÇELERİNE YAKINDIR.
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI OYUN VE FİZİKSEL ETKİNLİKLER HALK OYUNLARI AKIL OYUNLARI
ÇOCUK KULÜPLERİ
Proje Çalışmaları