İSTANBUL / ESENLER - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

Kan Bağışı Kampanyası!!!Okulumuzda 19 Nisan Cuma günü saat 10.30-18.30 saatleri arasında Kan Bağışı Kampanyası olacaktır.Tüm paydaşlarımız davetlidir.Kan bağışına velisi gelip bağışta bulunan her öğrencimize Kalem Seti ve Bere hediye edeceğiz.Ayrıca 2 velisi gelip bağışta bulunan her öğrencimize de İyilik Elçisi Madalyası takdim edilecek. Bağışlanan 1 ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarabilir.

Nis

Okul Aile Birliğimizin 2023-2024 yılı son 6 aylık gelir gider tablumuzu gösreten denetleme kurulu raporu tüm paydaşlarımıza sunulmuştur.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem Karne Programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.Programa katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Enes EMİNOĞLU’na, Esenler Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI’ya,Esenler Belediye Başkanımız Sayın Tevfik GÖKSU’ya,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Feyzullah SERT’e,Kıymetli Şube Müdürlerimize ve misafir okul müdürlerimize ve değerli öğretmen ve velilerimize ve tabi ki günün kahramanı sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Kas

Okulumuza ataması yapılan Okul Müdürümüz sayın Fatma BASKIN 01/11/2023 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 24 Ekim Salı Günü okulumuz konferans salonunda 13.30 da gerçekleştirildi.2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı.Katılım gösteren ve görev alan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ÖğretimYılı Haftasonu Oyun Odaları kayıtlarımız başlamıştır.Adres kayıt bölgemizde yer alan 2018 doğumlu öğrenci velilerimiz okul idaremize başvuruda bulunabilir.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Yeni Okul Aile Birliği Seçilmesi

May

Her yıl olduğu gibi bu yılda Mehmet Akif Ersoy Ailesi olarak okulumuzun adını birincilikler ile duyurmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil bütünsel olarak geliştirmeyi hedefleğimiz bu yolculukta emin adımlarla ilerliyoruz.